Samsung je lider tehnoloških inovacija u godini iza nas

Digitalni svet je svet promena. Tehnologija koja vlada njime se konstantno razvija i menja, a sve to utiče na nas i naš način života. Vrhunske inovacije nam pružaju olakšane usluge na svakom koraku, a neke od njih su nam stigle baš u 2021. godini.

Galaxy eko sistem

Kompanija Samsung, koja često može da se pohvali svojim velikim koracima i uspesima, i ove godine nas je obradovala novitetima, koji su oduševili sve ljubitelje tehnologije, a posebno obožavaoce mobilnih telefona. Novo poglavlje u oblasti preklopnih pametnih telefona otvorila su dva premium modela – Galaxy Z Fold3 i Galaxy Z Flip3, a pored toga što se oba uređaja odlikuju vrhunskom izradom i revolucionarnim performansama, maksimalno su zaštićeni putem Samsung Knox platforme, koja se neprestano unapređuje.

Legendarni dizajn i impresivne odlike – Galaxy Z Flip3

Galaxy Z Flip3

Ovaj telefon prati sve trendove i omogućava korisnicima da se izraze na sopstveni način zahvaljujućim elegantnom dizajnu kog upotpunjuju vrhunske karakteristike. Prednji ekran se sada može pohvaliti četiri puta većim ekranom nego u prethodnoj seriji, pa se poruke i notifikacije mogu čitati bez potrebe rasklapanja telefona. Na prednjem ekranu se takođe nalaze kalendar, vreme i broj dnevnih koraka korisnika, a moguće ga je dodatno personalizovati funkcijama uz Cover Screen dodatke i pozadinsku fotografiju po želji. Ljubitelje fotografije zasigurno će oduševiti mogućnost snimanja selfija bez upotrebe ruku, koji omogućava Flex Mode način rada, a dok je na prethodnim modelima u sklopljenom stanju bilo moguće snimiti samo fotografiju, sada je pomoću interfejsa na Cover Screen prednjem ekranu moguće snimiti i video zapis zahvaljujući Quick Shot opciji. Kada je reč o zvuku, poboljšanje njegovog kvaliteta svakako nije izostavljeno. Galaxy Z Flip3 opremljen je i unapređenim stereo zvučnicima s podrškom za Dolby Atmos®, pa će zvuk, bez obzira na to šta korisnik gleda ili sluša, biti jasan i dubok.

Moćno rešenje za multitasking – Galaxy Z Fold3

Kada govorimo o omiljenom telefonu „biznis” korisnika, a koji je takođe odličan za svakodnevnu upotrebu, jasno je da je reč o Galaxy Z Fold3 modelu. Pored Eco tehnologije prikaza, koja troši manje energije jer pruža 29% svetliji ekran, ovaj telefon se sada može pohvaliti i neverovatnom brzinom osvežavanja od 120 Hz, koja nudi izuzetno glatko iskustvo korišćenja. Od ove godine, Galaxy Z Fold3 pruža i ažuriranu Multi-Active tehnologiju prikaza prozora, koja omogućava korišćenje više aplikacija odjednom na velikom ekranu, a na svom preklopivom ekranu, korisnici mogu da koriste i potpuno optimizovane funkcije S pen olovke. Oni koji su u pokretu ili obavljaju više zadataka istovremeno ne moraju da brinu o kašnjenju sa poslovnim zadacima jer sada mogu na glavnom, velikom ekranu telefona, da pišu beleške tokom video poziva ili proveravaju šta su od obaveza završili dok čitaju mejlove. Takođe, zahvaljujući App Fair funkciji omogućeno je nesmetano menjanje aplikacija, bez potrebe odlaska na glavni meni, što ovaj telefon čini jedinstvenim u kategoriji preklopnih telefona.

Zaštita kakvu korisnici očekuju – Samsung Knox

Samsung Knox

Kako je digitalin svet ušao u mnoge sfere naših života, preneo je informacije sa papira u elektronsku formu, čime su one postale meta hakera i sajber kriminalaca. Kako je bezbednost korisnika uvek na prvom mestu, Samsung je unapredio i ovu sferu svog poslovanja. Naime, platforma Samsung Knox, koja je kreirana još 2013. godine, „evoluirala“ je u holističku bezbednosnu platformu. Ono što je najveća prednost ove platforme je što pruža kompletnu zaštitu u realnom vremenu, pa su korisnički podaci zaštićeni od hakera uvek i u svakom trenutku. Od ove godine kompanija je razvila i softvere koji dodatno štite već dobro zaštićene podatke i svrstava ih u posebne baze, što se odnosi na Samsung Pay, koji šifruje podatke o plaćanju i čuva ih u zasebnom trezoru, Samsung Health, koji izoluje lične, zdravstvene podatke, Digital Key, koji podrazumeva digitalni automobilski ključ, kojim se može otključati automobil, kao i Intelligent Wi-Fi, čime se analiziraju obrasci mrežnog saobraćaja i upozorava na rizik.

Zatvoreno za komentare.

Napravite veb-sajt ili blog na WordPress.com

Gore ↑

%d bloggers like this: